class="page-review-makesure-kattenbak-xl-popula-nl template-article" >
 • De MakeSure Kattenbak XL is een prachtige ronde kattenbak die amper te herleiden is tot het toilet voor je kat. Het prachtige futuristische ontwerp tilt je interieur naar een hoger niveau.

  Prachtig Ruim Ontwerp
  De afgesloten koepel met afgeronde hoeken geeft niet alleen een stijlvolle twist aan je kamer, het zorgt er ook nog eens voor dat geurtjes zo bijna niet ontsnappen. De ingang van je kat is namelijk voorzien van een tunnel waar je kat door naar binnen kruipt. Dit houdt het verspreiden van de geuren zoveel mogelijk tegen.

  Eenvoudig Verschoonbaar
  Om de kattenbak te verschonen hoef je enkel de voorklep open te slaan. Dit gebeurt aan de hand van een simpel mechanisme. Eenmaal geopend verwijder je de lade eenvoudig en kun je deze schoonmaken. Zodra het grind weer schoon is, plaats je de lade weer terug en klaar ben je. Aan de binnenzijde van de klep is een haakje voor het schepje te vinden. Zo hangt deze bij de hand maar uit het zicht.

  Drie Hippe Uitvoeringen
  Met 60 bij 38 bij 45 cm is het een vrij grote kattenbak al maakt het prachtige design het geen enkel probleem. De kattenbak is verheven van de grond dankzij vier kleine pootjes en daarnaast is hij leverbaar in drie prachtige uitvoeringen: wit, mintgroen en bosgroen. Op deze manier heb je altijd een kleur die goed in je woning past en is de kattenbak niet langer iets om te verstoppen in een donker hoekje.
Source:

Dejar un comentario

×
×

Welcome to makesurepet!
Please login to securely save your pets to your account.

Already have an Account?
Log-in
New to our store?
Create an account
Purchased with no account?


Your pet data is never shared or sold.
You have been unsubscribed.